"Het leukste instaptoernooi voor meisjes tot en met 12 jaar"

1 februari 2020

Nieuws item tumbnail

Al meer dan 200 aanmeldingen

ROTTERDAM - De deelnemerslijst van de vierde Deborah Gravenstijn Classic is al voor de zomervakantie de grens van 200 meisjes in de leeftijd van vier tot en met twaalf jaar gepasseerd. De tellerstand voor de gratis, leukste en meest roze judodag van ons land staat op dit moment op 210 kleine judoka’s.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Fitzpatrick bezienswaardigheid

ROTTERDAM - In Engeland is ze al sinds februari een bezienswaardigheid. Ellie Fitzpatrick moet behalve bij haar eigen judoclub Camberley vaak uitleggen waarom ze in haar roze judopak op de mat verschijnt. En vooral ook hoe ze aan het speciale pak van Matsuru komt. De pupil van de club van Olympisch kampioen Danny Williams is in haar land een ambassadeur voor de Deborah Gravenstijn Classic.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Medailles voor Helden van Sophia

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen is voor alle kinderen. Dus brengt de stichting met ANBI status de evenementen naar de kinderen van het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam die niet naar de evenementen toe kunnen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Afscheid Luns en Beukers

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft tijdens de derde editie van de Deborah Gravenstijn Classic in Ahoy afscheid genomen van haar stagiaires Tahnee Luns en Wouter Beukers. De derdejaarsstudenten van de opleiding Sportmarketing en Management van Hogeschool Rotterdam liepen zes maanden stage bij de stichting met ANBI-status.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Programma zaterdag 2 februari

ROTTERDAM - Het programma voor de derde Deborah Gravenstijn Classic op zaterdag 2 februari in de WION-hal in Rotterdam luidt:

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Programma in twee delen

ROTTERDAM - Het programma Deborah Gravenstijn Classic wordt in twee delen geknipt. Rotterdamse Sporticonen kreeg het recordaantal aantal aanmeldingen van 475 meisjes, inclusief de blinde en slechtziende meisjes van Visio en meisjes met een beperking van Mytylschool De Brug. Reden om de aanmelding voor het levende eerbetoon aan de beste Nederlandse Olympische judoka van de afgelopen twee decennia al in november 2018 stop te zetten.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Blinde meisjes Visio debuteren

ROTTERDAM - Visio gaat debuteren op de derde Deborah Gravenstijn Classic. Dat betekent dat op het levende eerbetoon van Rotterdamse Sporticonen aan de beste vrouwelijke Olympier van de afgelopen twee decennia ook meisjes met een visuele beperking zullen deelnemen.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenwerking Excelsior4All

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft tijdens de kerstlunch een overeenkomst gesloten met Excelsior4All. Met de maatschappelijke tak van de club uit Kralingen gaat de stichting daardoor een samenwerking aan voor 2019. Excelsior4All werkt in wijken en op scholen en zorgt in de DHL lounge in het stadion ook voor huiswerkbegeleiding.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

INSCHRIJVING GESLOTEN

ROTTERDAM - De inschrijving voor de derde editie van de Deborah Gravenstijn Classic is per heden gesloten. Nieuwe aanmeldcingen worden voor de leukste judodag door het bereiken van het maximale aantal van 450 judoka's niet meer verwerkt.

Lees verder
Nieuws item tumbnail

Samenwerking met Excelsior4All

ROTTERDAM - Rotterdamse Sporticonen heeft op Woudestein een eerste overleg gevoerd met Excelsior 4All. 

Lees verder